Francouzské paštiky Bažantí terina s Armagnacem 180 g
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Společnost Arnaud, založená v srdci Limousinu , se udržuje od roku 1950 , kdy byla vytvořena rodinou Arnaud, uzenářskou tradicí paštik a rillet a čerpá svou kvalitu ze svých řemeslných kořenů. Pro uspokojení každého zákazníka nabízí Arnaud více než 30 gurmánských receptů, které jsou k dispozici v několika velikostech. Přírodní složení všech produktů, pečlivý výběr masa a jiných přísad pro harmonické chutí, zaručeně BEZBARVIVÉ a BEZLEPKOVÉ.
Složení: vepřové maso, bažantí maso 20%, kuřecí játra, mléko, vejce, sůl, Armagnac 1%, přírodní aroma, koření.
Alergeny: mléko, vejce
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota: 1209 kJ / 291 kcal; tuky: 26 g – z toho živočišné tuky 9,2 g; sacharidy: 0,3 g – z toho cukry 0,3 g; bílkoviny 14,1 g; sůl 1,61 g
Hmotnost: 180 g
Vyrobeno ve Francii.