Gurmánské speciality Čatní z červené cibule
Tohle poctivé čatní Vám z burgeru fakt nevyteče! Zkaramelizovaná a dlouho vařená cibule v doprovodu portského vína a třtinového cukru dodá úžasnou chuť každému grilované či pečenému masu. Výtečný je také s přírodními i grilovanými sýry nebo k pečené zelenině. Je základním doplňkem každého hamburgeru nebo sendviče. Sladkokyselá chuť čatní udělá s Vaším jídlem zázraky.
Složení: červená cibule 64%, třtinový cukr 13%, balsamikový ocet 7%, červený vinný ocet 7%, portské víno 7%, extra panenský olivový olej, bobkový list, sůl.
Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 504 kJ / 121 kcal, tuky: 3,3 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g, sacharidy: 19,4 g z toho cukry: 17,7 g, bílkoviny: 1,0 g, sůl: <0,1 g
Skladujte mimo přímé slunce při teplotě do 23°C. Po otevření spotřebujte do 30 dnů.
Hmotnost: 250 g