Francouzské paštiky Kachní terina s Armagnacem 90 g
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Delikátní úprava kachního masa s lahodným Armagnacem. Armagnac je nejstarším francouzským destilátem (brandy) příbuzným koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk k červenému vínu.
Složení: kuřecí játra, kachní VSM (mechanicky zpracované maso) 25%, vepřové maso, vepřové sádlo, Armagnac 0,8%, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota: 1566,4 kJ / 379,3 kcal, tuky: 36,5 g – z toho nasycené mastné kyseliny: 14,2 g, sacharidy: 0,8 g – z toho cukry 0,2 g, vlákniny: < 0,4 g, bílkoviny: 11,9 g, sůl: 1,53 g.
Vyrobeno ve Francii
Hmotnost: 90 g