Francouzské paštiky Kachní terina s hříbky 180 g
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Lahodná kachní terina s hříbkem nenechá v klidu žádného labužníka.
Složení: kuřecí játra, vepřové sádlo, kachní křídla 15%, věpřová krkovička, mechanicky zpracované kachní maso 10%,hříbky 1,8%, sůl, koření (včetně muškátového oříšku), pepř.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota: 1329 kJ / 321 kcal; tuky: 29 g – z toho nasycené mastné kyseliny: 8,8 g; sacharidy: 1,3 g – z toho cukry: 0,6 g; vláknina: 1,2 g; bílkoviny: 13 g; sůl: 1,5 g.
Vyrobené ve Francii
Hmotnost: 180 g
Cena
109 Kč
Výrobce
Jean Brunet
Země původu
Francie