Francouzské paštiky Kančí terina 90 g
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Složení: vepřové sádlo, vepřová játra, kančí maso 20%, vepřová krkovička, koření (včetně muškátového ořišku), sůl, pepř.
Může obsahovat stopy mléka* a sóji*.
* Alergeny.
Po otevření uchovávejte při teplotě pod 4 ° C a spotřebujte do 2-3 dnů. Nejlepší podávat chlazené.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota: 1580 kJ / 383 kcal; tuky: 37 g – z toho nasycené mastné kyseliny: 14 g; sacharidy: 0,8g
– z toho cukry 0,5 g; bílkoviny: 12,0 g; sůl: 1,4 g.
Vyrobené ve Francii
Hmotnost: 90g