Francouzské paštiky Křepelčí terina s rozinkami 180 g
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Složení: vepřové sádlo, kuřecí játra, vepřová játra, křepelčí maso 15%, vepřová krkovička, křepelka (mechanicky zpracované maso), rozinky 2,5%, sůl, koření (včetně muškátového oříšku), pepř.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota: 1363 kJ / 330 kcal; tuky: 29 g – z toho nasycené mastné kyseliny: 11 g; sacharidy: 2,9 g – z toho cukry 1,9 g; vláknina: 0,8 g; bílkoviny: 13 g; sůl: 1,7 g.
Vyrobené ve Francii
Hmotnost: 180g