Přejít na obsah

Rumy Zacapa 23 yo

Zacapa Centenario 23 je destilován z fermentovaného čistého panenského sirupu cukrové třtiny. Zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2.333 metrů v sudech z amerických bílých dubů, ve kterých zrál dříve Bourbon (zákon o výrobě Bourbonu připouští dubové sudy použít pouze jednou na příslušný proces staření) a Sherry Pedro Ximenez. Tento rum je navíc na dva roky ukládán do sudů z francouzských dubů, ve kterých byl dříve uložen cognac. Ron Zacapa Centenario je vyráběn z těch nejpečlivěji vybíraných rumů o průměrném stáří 6 let.Tyto 6 a 23 leté rumy jsou následně pečlivě míchány a ještě jednou již smíchané stařeny 1 – 2 roky taktéž v dubových sudech.

Objem: 1,0 l
Obsah alkoholu: 40%

Cena 10 Kč
Výrobce Zacapa
Země původu Guatemala
Doba zrání 23 let

Poptávkový formulář

    Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat my, a to pro možnost vám odpovědět. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů.

    Čtvrtek 28. 10. ZAVŘENO